blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » La liceul Timotei Cipariu Blaj au început activităţile dedicate Zilei Poliţiei Române

La liceul Timotei Cipariu Blaj au început activităţile dedicate Zilei Poliţiei Române

Publicat în 15.03.2013 la ora 18:50

În cadrul activităţilor prilejuite de sărbătorirea la 25 martie a Zilei Poliţiei Române, ieri, 14 martie şi azi, 15 martie, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu cei de la proximitate şi rutieră au fost prezenţi în mijlocul elevilor din Blaj.

Astfel, în data de 14 martie a.c., la întâlnirea cu elevii  Liceului Tehnologic Timotei Cipariu din Blaj, alături de poliţişti au fost prezenţi şi reprezentanţii Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane precum şi ai Centrului Regional de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba.

Potrivit IPJ Alba, “împreună cu cei peste 200 de elevi participanţi la dezbateri, poliţiştii au realizat un dialog constructiv, fiind abordate teme privind principalele cauze generatoare de violenţă şi au fost identificate metode de prevenire a conflictelor care pot culmina cu agresiuni fizice, ale căror urmări pot fi dintre cele mai grave.

Elevilor le-au fost oferite explicaţii cu privire la principalele tipuri de violenţă, cu referire şi la prevederile legale care sancţionează infracţiunile comise cu violenţă, răspunderea penală a minorilor şi modul de sesizare a unor astfel de fapte.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 223 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.