blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » La Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu” din Blaj doar un singur candidat din promoția 2013 a promovat Examenul de Bacalaureat

La Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu” din Blaj doar un singur candidat din promoția 2013 a promovat Examenul de Bacalaureat

Publicat în 08.07.2013 la ora 16:43

elevi-picati-la-bacO problemă delicată la examenul de Bacalaureat 2013 a fost la Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu” din Blaj, unde doar un singur candidat din promoţia 2013 a reuşit să obţină promovarea Examenului de Bacalaureat. Pe lista „reuşiţilor” se mai află trei elevi care au terminat acest liceu în alte promoţii.

8 elevi au chiulit de la examenul de Bacalaureat 2013

Din seria curentă a Liceului Tehnologic „Timotei Cipariu” din Blaj au fost prezenţi 30 de elevi din 38 înscrişi, dintre care doar unul a reuşit să obţină media minim 6, care să-i dea dreptul la diploma de bacalaureat. Din alte serii, au fost prezenţi la examen 14 elevi, din tot atâţia înscrişi dintre care 3 au obţinut notă de trecere.

O rată scăzută de promovabilitate la examenul de Bacalaureat s-a înregistrat la Liceul Tehnologic de Turism şi Alimentaţie de la Arieşeni (10,5%) precum şi la Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia (12,5%).

Dacă soluţionarea contestaţiilor din perioada 10-12 iulie nu va aduce schimbări majore, elevii îşi pot lua revanşa în a doua sesiune a examenului 15 iulie – 30 august.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 1015 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.