blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Economie » La inaugurarea noii unități de producție Bosch de la Blaj va fi prezent și ministrul Dan Șova

La inaugurarea noii unități de producție Bosch de la Blaj va fi prezent și ministrul Dan Șova

Publicat în 08.06.2013 la ora 13:18

Dan Șova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Național și Investiții Străine se află în această dimineață la Blaj.

dan-sova-inaugurare-blajAcesta participă, alături de o delegaţie din board-ul Bosch din Germania oficialități ale Ambasadei Germaniei la inaugurarea celei de-a treia unități de producție pe care concernul Bosch o deschide în România.

Pentru această nouă secție lucrările aferente şi investiţiile în utilajele de producţie au însumat circa 50 de milioane de euro. Vor fi create până la sfârşitul anului 2013 circa 300 de noi locuri de muncă, numărul angajaţilor Bosch de la Blaj ajungând în total la 900. Divizia Drive and Control din cadrul Bosch, cunoscută şi ca Bosch Rexroth, a produs aici până în prezent tehnologie liniară folosită în ingineria mecanică.

Inaugurarea oficială a celei de-a treia unităţi Bosch Rexroth este urmată de un eveniment cadou oferit de către concernul german comunităţii locale. De la ora 18.00, pe Câmpia Libertăţii, într-un eveniment live de excepţie, vor concerta cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului: Vama, Voltaj, Blackstar, Sore, Alina Eremia şi Dorian Popa.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 779 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.