blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » La Blaj, petrecerea festivă de ”Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice” se mută la restaurant

La Blaj, petrecerea festivă de ”Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice” se mută la restaurant

Publicat în 30.09.2017 la ora 10:30

Primăria Municipiului Blaj a schimbat locul de desfășurare a petrecerii organizate cu ocazia Zilei Internaționale a Vârstei a Treia.

Astfel, din cauza numărului foarte mare de persoane înscrise, aproximativ 600, întâlnirea festivă se va desfășura la Restaurantul ”La Popa” și nu la Căminul Cultural din Tiur, așa cum se anunțase inițial. Evenimentul va avea loc luni, 2 octombrie 2017, începând cu ora 12.00. Pentru pensionarii din localitățile componente, organizatorii vor pune la dispoziție, gratuit, autobuze. Astfel, plecarea din Tiur va avea loc la ora 11.30, de la sensul giratoriu din centrul satului, în timp ce de la Petrisat plecarea va avea loc tot la ora 11.30, din fața bisericii. Este pentru a doua oară când municipalitatea schimbă în ultimul moment locul de desfășurare a petrecerii festive organizate cu ocazia Zilei Internaționale a Vârstei a Treia, după ce anul trecut, din aceleași motive, masa organizată cu această ocazie a fost mutată tot de la Căminul Cultural din Tiur la Restaurantul ”La Popa”. Ziua Internațională a Vârstei a Treia este sărbătorită în data de 1 octombrie, iar în fiecare an, în jurul acestei zile, administrația blăjeană își arată respectul cuvenit persoanelor în vârstă din oraș.

D. M. S.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 505 ori

La Blaj, petrecerea festivă de ”Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice” se mută la restaurant
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.