blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Jandarmii din Blaj au intervenit pentru aplanarea unei certe între trei frați

Jandarmii din Blaj au intervenit pentru aplanarea unei certe între trei frați

Publicat în 23.04.2013 la ora 16:36

O ceartă între fraţi a necesitat marţi, 23 aprilie, intervenţia jandarmilor din Blaj. Doi tineri au fost sancţionaţi contravenţional.

“În jurul orei 00.00, la sediul Secţiei de Jandarmi Blaj s-a prezentat o minoră care a solicitat ajutor. Fata în vârstă de 14 ani sărise pe geamul locuinţei şi le-a relatat jandarmilor că, în lipsa părinţilor,  fraţii mai mari au închis-o în casă şi au ameninţat-o cu acte de violenţă în cazul în care părăseşte domiciliul. Mai mult, a adăugat ca aceştia au ajuns să se certe între ei, existând riscul apariţiei unor vătămări corporale. În aceste condiţii, la domiciliul fetei s-a deplasat un echipaj de jandarmerie, care a acţionat pentru aplanarea divergenţelor dintre cei trei. În urma verificărilor efectuate la faţa locului, a reieşit faptul că fratele mai mare –  Marian L. ( 19 ani) – i-a interzis surorii sale să se ducă la o întâlnire. Supărată, aceasta a cerut ajutorul altui frate, tot minor şi împreună au încercat să-l înduplece pe cel mare să revină asupra interdicţiei. A urmat un episod de violenţă verbală, iar la un moment dat fata a fost trimisă în camera ei. În lipsa acesteia cei doi fraţi au continuat cearta, fiind întrerupţi doar de echipajul de jandarmerie.

În cauză au fost întreprinse măsuri legale, Marian L. ( 19 ani) fiind sancţionat cu amendă în valoare de 200 de lei, iar fratele minor cu avertisment scris pentru provocarea şi participarea la un scandal. Totodată li s-a atras atenţia să evite pe viitor astfel de comportamente”, se arată într-un comunicat remis presei de Jandarmeria Alba.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 155 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.