blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Jandarmii au intervenit ieri la Blaj pentru a aplana un conflict iscat între un ginere şi socrul său care risca să degenereze

Jandarmii au intervenit ieri la Blaj pentru a aplana un conflict iscat între un ginere şi socrul său care risca să degenereze

Publicat în 27.09.2013 la ora 11:08

jandarmi-amenda-martisoare-blajUn scandal izbucnit joi, 26 septembrie 2013, în curtea unei gospodării din Blaj a necesitat intervenţia jandarmilor. Incidentul avea ca protagonişti doi bărbaţi, din primele verificări, rude prin alianţă.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “în jurul orei 18.00 o femeie a sunat la 112 şi a solicitat ajutorul jandarmilor deoarece soţul său era implicat într-o ceartă care ameninţa să se transforme într-un episod de violenţă fizică.

Un echipaj de jandarmerie a răspuns prompt solicitării şi a constatat că, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, acutizate de recentul consum de alcool, domnul V. Cornel (47 de ani), din Blaj, şi-a înjurat şi ameninţat cu acte de violenţă socrul.

Conflictul avea loc în curtea locuinţei, fiind vizibil şi mai ales putând fi auzit atât de ceilalţi vecini cât şi de trecători. Jandarmii au acţionat pentru prevenirea unor violenţe fizice şi pentru tragerea la răspundere a vinovaţilor. În acest sens, în scurt timp scandalul a fost aplanat, iar cel răspunzător pentru producerea acestuia, domnul V. Cornel, a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 de lei.”

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 487 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.