blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Jandarmi au intervenit la Blaj pentru aplanarea unor scandaluri cu înjurături și amenințări care riscau să degenereze

Jandarmi au intervenit la Blaj pentru aplanarea unor scandaluri cu înjurături și amenințări care riscau să degenereze

Publicat în 23.09.2013 la ora 11:28

jandarmeriaStăzile Livezii şi Alexandru Borza din municipiul Blaj au fost sâmbătă şi duminică scenele unor violenţe verbale în urma cărora două persoane au fost sancţionate contravenţional.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “primul incident s-a petrecut sâmbătă, 21 septembrie, la ora 09.10, iar vinovată de producerea acestuia a fost găsită Regina M., în vârstă de 41 de ani. Supărată pe un vecin, aceasta l-a înjurat şi l-a ameninţat cu acte de violenţă. Solicitaţi să intervină prin apel la 112, jandarmii au ajuns în scurt timp la locul incidentului, au acţionat pentru aplanarea acestuia şi au sancţionat-o pe femeie cu amendă în valoare de 200 de lei.

A doua situaţie a fost semnalată duminică, 22 septembrie, la ora 22.50 şi a apărut tot între doi vecini, pe fondul consumului excesiv de alcool.

Aflat în avansată stare de ebrietate, un bărbat în vârstă de 39 de ani şi-a adus aminte de divergenţele mai vechi pe care le avea cu un cunoscut, s-a deplasat la domiciliul acestuia, l-a înjurat şi l-a ameninţat cu bătaia. Intervenţia oportună a  jandarmilor a prevenit escaladarea violenţei şi apariţia unor fapte mai grave.

Vinovatul a fost identificat ca fiind Alex M. şi a fost sancţionat cu amendă în valoare de 200 de lei.”

 

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 298 ori

Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.