blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » IPJ Alba anunță ca Poliția Municipiului Blaj va avea sediu nou

IPJ Alba anunță ca Poliția Municipiului Blaj va avea sediu nou

Publicat în 10.02.2019 la ora 17:48

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, Poliția Blaj se mută în sediu nou, în maxim 3 luni procedura urmând să se finalizeze. Practic, polițiștii blăjeni se mută dintr-o chirie în alta, neexistând la acest moment fonduri pentru o achiziție.

”Relocarea se face tot într-un spațiu închiriat pentru că nu avem posibilitatea financiară să facem o achiziție. Aceste alocări de fonduri bugetare se fac de către minister. (…) În trei luni, noi preconizăm că relocarea va fi încheiată, într-un spațiu situat chiar pe bulevardul principal, vis a vis de sediul actual, spre hotel. (…) Ne relocăm acolo pentru că spațiul prezenta nesiguranță dar și pentru că proprietarul, fiind un om de afaceri, vrea să aducă chiria la prețul pieței. Așa cum știți, investiția Bosch-ului în zonă a dus și la creșterea prețului la chirii”, a explicat comandantul IPJ Alba, Florin Dogaru.

Potrivit surselor noastre, noul spațiu în care va funcționa Poliția Blaj aparține Bisericii Greco Catolice, aici a funcționat, până anul trecut, Congregația Surorilor Maicii Domnului, care are acum un alt sediu în Blaj.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 1416 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.