blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Politică » Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba: „Se redeschide sau nu, Palatul Cultural din Blaj pe 20 septembrie 2017? Doar primarul Rotar are răspunsul”

Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba: „Se redeschide sau nu, Palatul Cultural din Blaj pe 20 septembrie 2017? Doar primarul Rotar are răspunsul”

Publicat în 18.09.2017 la ora 13:09

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a lansat astăzi, 18 septembrie 2017, în cadrul unei conferințe de presă, o nouă ghicitoare. De data aceasta face referire la redeschiderea Palatului Cultural din Blaj, anunțată de către edilul orașului încă din luna februarie.

„Aștept cu nerăbdare ca primarul Blajului să facă invitațiile pentru redeschiderea, după 81 de ani, a Palatului Cultural de la Blaj. Din câte am citit în presă el trebuie să se deschidă peste 2 zile, pe 20 septembrie și se știa că redeschiderea se va face în prezența Casei Regale. (…)

Din cunoștințele mele acolo s-au „pompat” miliarde de lei vechi, bani proveniți de la contribuabili, de la Consiliul Județean Alba și de la Primăria Municipiului Blaj. Primarul din Blaj este favoritul domnului Dumitrel, dânsul primind cei mai mulți bani pentru diverse activități, renovări. Mă întrebam cine o să participe din partea Casei Regale, asta mi-a atras atenția.

Din cunoștințele mele nu se va deschide” a declarat Ioan Lazăr

Gheorghe Rotar, edilul Blajului: „Am amânat inaugurarea oficială a Palatului Culturii deoarece am fost obligați să facem niște modificări pentru a obține autorizația de la ISU. Lucrările s-au executat conform proiectului întocmit în anul 2012 dar, așa cum știți, după tragedia de la ”Colectiv”, au apărut noi reglementări la care a trebuit să ne adaptăm. Chiar mâine vom avea o echipă de la ISU care va verifica dacă îndeplinim condițiile legii. Deschiderea oficială o vom face, cel mai probabil anul viitor, în luna mai, când sărbătorim 170 de ani de la Marea Adunare de la Blaj”.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 400 ori

Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba: „Se redeschide sau nu, Palatul Cultural din Blaj pe 20 septembrie 2017? Doar primarul Rotar are răspunsul”
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.