blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Între 24 și 29 iunie 2019 la Școala Gimnazială „Toma Cocișiu” Blaj se va derula Proiectul „Școala de vară”

Între 24 și 29 iunie 2019 la Școala Gimnazială „Toma Cocișiu” Blaj se va derula Proiectul „Școala de vară”

Publicat în 25.06.2019 la ora 11:42

Au intrat copiii în vacanță și le căutați un program pentru orele în care sunteți încă la serviciu? Doriți să găsiți pentru copiii dumneavoastră o activitate  care să îi ajute în dezvoltarea lor atât pe plan fizic, psiho-motric cât și social? Dragi părinți, soluția este participarea copiilor la atelierele desfășurate în cadrul Proiectului „Școala de vară”.

În perioada 24-28 iunie 2019, la Școala Gimnazială  „Toma Cocișiu” din municipiul Blaj, între orele 9-12, cadrele didactice ale școlii, desfășoară cu copiii din ciclul primar și gimnazial, activități de relaxare, distracție și aventură, în care aceștia se pot implica în activități și provocări artistice, jocuri, proiecte, idei inedite și amuzante, în cadrul celor șapte ateliere:

  • Atelier de creație(abilități practice)
  • Atelier desen-pictură
  • Atelier de teatru
  • Atelier jocuri de interior/de masă/sportive
  • Atelier de dans
  • Atelier TIC
  • Atelier de dezvoltare personală

În cadrul Atelierului Desen-pictură, o parte dintre elevi și profesori, sub coordonarea prof. de desen Ioan Borcea, vor începe lucrările de decorare a pereților din Sala de festivități a școlii, pe care ne propunem să o finalizăm pe perioada vacanței de vară.

„ Pe perioada vacanței, într-un cadru plăcut și distractiv, ocupăm timpul elevilor cu activități recreative. Soluția este participarea lor la Atelierele organizare de „Școala de vară.” Vă așteptăm cu bucurie și drag!” (prof. Mona-Carmen Cârnaț  – purtător de cuvânt al școlii)

Prof. Mona-Carmen Cârnaț
Purtător de cuvânt al școlii

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 82 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.