blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Între 14 și 18 noiembrie 2016, la Liceul Tehnologic „Ștefan Manciulea” s-a derulat campania umanitară „Săptămâna legumelor și fructelor donate”

Între 14 și 18 noiembrie 2016, la Liceul Tehnologic „Ștefan Manciulea” s-a derulat campania umanitară „Săptămâna legumelor și fructelor donate”

Publicat în 03.12.2016 la ora 10:09

elevi-stefan-manciulea-blaj-saptamana-fructe-donate-2016Ca în fiecare din ultimii ani, elevii Liceului Tehnologic „Ștefan Manciulea” din Blaj s-au implicat în desfășurarea campaniei „Săptămâna legumelor și fructelor donate”, în perioada 14-18 noiembrie 2016.

Consiliul elevilor s-a ocupat de organizare și colectarea produselor, având ca președinte pe eleva Diana Anușcă. Întreaga acțiune s-a desfășurat sub atenta supraveghere și strânsa colaborare cu echipa managerială, reprezentată de domnul dir. Ioan Marcu și doamna dir. adj. Elena Drăgan.

Acțiunea de colectare a produselor a avut ca scop sensibilizarea elevilor cu privire la situația dificilă în care se află persoanele din orașul nostru. Reprezentanții consiliului elevilor înpreună cu doamna consilier prof. Ioana Breazu și profesorii diriginți au discutat cu elevii despre importanța acestei activități și efectul darului oferit.

Legumele și fructele strânse au fost donate Asociaţiei Filantropia Ortodoxă, filiala Blaj, în urma parteneriatului de colaborare încheiat între cele două instituții. Trebuie menționat sprijinul acordat și implicarea din partea domnului prof.pr. Ștefan Cătăuță, care a efectuat demersurile necesare pentru ca produsele să ajungă destinație.

Prin această acțiune s-a intenționat consolidarea abilităților elevilor de a ajuta, de a se implica activ în viața socială, pentru dezvoltarea  responsabilității acestora.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 172 ori

Între 14 și 18 noiembrie 2016, la Liceul Tehnologic „Ștefan Manciulea” s-a derulat campania umanitară „Săptămâna legumelor și fructelor donate”
5 (100%) 1 vote[s]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.