blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Intervenție a pompierilor din Blaj pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case din Obreja

Intervenție a pompierilor din Blaj pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case din Obreja

Publicat în 15.05.2017 la ora 11:15

Garda de intervenție Blaj a intervenit sâmbătă noaptea, la ora 00.54, în localitatea Obreja din comuna Mihalț, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de locuit, proprietatea lui R.F.

Pompierii militari au acționat cu două autospeciale complexe de intervenție și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Mihalț. Ca urmare a acestui incendiu, a ars acoperișul casei de locuit confecționat din lemn cu învelitoare din țiglă pe o suprafață de aproximativ 35 mp. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă un scurtcircuit electric produs la tabloul de distribuție.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor câteva măsuri privind instalațiile electrice, şi anume:

  • nu utilizaţi aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie cu defecţiuni sau cu improvizaţii;
  • nu folosiţi siguranţe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liţă a fuzibilului calibrat;
  • nu suprasolicitaţi instalaţia electrică folosind mai multe aparate simultan.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 378 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.