blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Intervenție a pompierilor din Blaj la Mihalț, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un buldoexcavator

Intervenție a pompierilor din Blaj la Mihalț, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un buldoexcavator

Publicat în 17.07.2017 la ora 17:08

Pompierii din Blaj intervin la această oră pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un buldoexcavator, în comuna Mihalț.

”Garda Blaj intervine pentru stingerea unui incendiu la un utilaj în localitatea Cistei, comuna Mihalț”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba.

UPDATE: Un număr de 15 gospodării din localitatea Cistei, comuna Mihalț, au rămas, luni, fără gaz, după ce șoferul unui buldoexcavator a lovit o conductă, care s-a fisurat, iar apoi utilajul a luat foc.

Potrivit Delgaz Grid, șoferul buldoexcavatorului efectua lucrări la rețeaua de canalizare, iar după ce a lovit o țeavă de gaz, s-au văzut nevoiți să oprească alimentarea în 15 gospodării.

La ora transmiterii acestei știri, se lucrează la repararea defecțiunilor, iar alimentarea va fi reluată cel mai probabil în această seară. Pompierii din Blaj au intervenit pentru stingerea incendiului, înșă utilajul a fost distrus în proporție de peste 90%.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 163 ori

5.0
01

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.