blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Internaţionala Roxana Bacşiş a lăsat Franţa pentru a semna cu Volei Alba Blaj

Internaţionala Roxana Bacşiş a lăsat Franţa pentru a semna cu Volei Alba Blaj

Publicat în 25.05.2017 la ora 16:13

Campioana Volei Alba Blaj a efectuat primul transfer important din această perioadă, Roxana Bacşiş universalul echipei naţionale a României semnând un contract pe două sezoane cu echipa din „Mica Romă”, înţelegere valabilă până în 2019!

Roxana, una dintre cele mai valoroase jucătoare de volei din România a evoluat în ultimul sezon în Franţa, la Nantes şi a revenit în tară atrasă de provocarea de a evolua timp de doi ani sub comanda lui Darko Zakoc. „Sperăm să alcătuim un lot competitiv şi pentru stagiunea viitoare, astfel încât să ne putem atinge obiectivele interne, atacarea campioantului şi a cupei dar şi o reprezentare onorabilă în Liga Campionilor. Am început discuţiile cu mai multe jucătoare, iar negocierile cu Roxana s-au finalizat, reuşind astfel primul transfer, unul foarte important, în perspectiva viitoarei stagiuni„, a precizat Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Alba Blaj.

Este un transfer de senzaţie pentru tripla campioană din „Mica Romă”, în acest moment valoroasa voleibalistă în lotul lărgit al României, care este în cantonament la  Izvorani, pentru pregătirea preliminariilor Campionatului Mondial, alături de Adina Salaoru şi Nneka Onyejekwe. Componentă a echipei naţionale, Roxana a împlinit 28 de ani şi a strălucit sezonul competiţional 2015-2016, când a cucerit alături de CSM Bucureşti primul trofeu european din istoria voleiului feminin românesc, Challenge Cup

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 152 ori

Internaţionala Roxana Bacşiş a lăsat Franţa pentru a semna cu Volei Alba Blaj
5 (100%) 2 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.