blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » În acest sfârșit de săptămână la Blaj va avea loc cea de-a IV-a ediție a Festivalului de colinde “O, ce veste minunată!”

În acest sfârșit de săptămână la Blaj va avea loc cea de-a IV-a ediție a Festivalului de colinde “O, ce veste minunată!”

Publicat în 12.12.2013 la ora 13:37

Concert-de-colinde-cu-trupa-All-4-Music-si-Grupul-Allegrino-din-BlajÎn acest sfârșit de săptămână blăjenii vor avea parte de un maraton de colinde. Protopopiatul Ortodox Blaj şi Despărţământul « Timotei Cipariu » al Asociaţiunii ASTRA cu susţinerea Primăriei şi a  Consiliului Local Blaj organizează la Centrul Cultural Iacob Mureşianu Festivalul de colinde “O, ce veste minunată !”, ajuns în acest an la cea de a IV-a ediţie.

Ca în fiecare an, la eveniment vor participa colindători şi urători de pe Valea Tarnavelor precum şi din alte zone folclorice vecine. Programul va fi structurat pentru două zile de spectacol, sâmbăta şi duminică, cu începere de la ora 15.00.

Gazdele festivalului vor fi Maria şi Gheorghe Zeres din Pănade iar prezentarea va fi asigurată de Angela Chelaru şi Maria Ioaica.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 348 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.