blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Grădinița nouă din comuna Valea Lungă, aproape gata

Grădinița nouă din comuna Valea Lungă, aproape gata

Publicat în 07.03.2019 la ora 10:00

La Valea Lungă, cu o investiție de aproximativ 500.000 de euro, prin AFIR, măsura 7.6, s-a ridicat o grădiniță nouă, modernă, chiar în centrul comunei.

Primarul Vasile Pușcă reușește astfel să adauge palmaresului de clădiri noi ridicate în timpul mandatelor sale pe a cincea, după Căminul Cultural Valea Lungă, școala din Lunca, clădirea Primăriei Valea Lungă și sala se sport.

Grădinița cea nouă din Valea Lungă este aproape gata. La interior au mai rămas de executat mici retușuri, montat calorifere, corpuri de iluminat, etc., după care va fi introdus mobilierul și restul dotărilor, plasme, table de scris, jucării. La exterior mai trebuie montat gazonul și arbuștii tuia. Parcul de joacă pentru copii este deja pus la punct, la fel locurile de parcare pentru obiectivul desfășurat pe aproximativ 500 de metri pătrați.

Potrivit edilului, inaugurarea oficială a grădiniței va avea loc după Paște, moment în care prichindeii de grădiniță vor fi mutați din corpul școlii din localitate, care va intra și ea în renovare capitală.

”Odată inaugurat acest nou obiectiv de o importanță majoră pentru comunitatea noastră, intenționez să fac toate demersurile necesare pentru transformarea acestei grădinițe într-una cu program prelungit, pentru a veni în sprijinul părinților care preferă astăzi să ducă copiii la Blaj, tocmai pentru ai ști în siguranță până termină ei programul la serviciu. Sper doar să îmi permită legea să pot realiza acest lucru chiar din următorul an școlar. Spațiu avem destul, mâncarea se poate asigura prin cantina deja funcțională și cred că o grădiniță cu program prelungit ar fi de un real folos părinților cu copii preșcolari din comună”, ne-a declarat primarul Vasile Pușcă.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 127 ori

Grădinița nouă din comuna Valea Lungă, aproape gata
5 (100%) 2 vote[s]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.