blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Gimnasta Ioana Nicoară din Blaj va participa la Campionatul Naţional de la Bucureşti

Gimnasta Ioana Nicoară din Blaj va participa la Campionatul Naţional de la Bucureşti

Publicat în 05.09.2013 la ora 16:33

Micuța gimnastă Ioana Nicoară (născută în 1998) originară din Blaj participă în aceste zile la o importantă competiţie, la Bucureşti, campionatul Naţional al echipelor reprezentative de Cluburi şi Campionatul Naţional Individual al Maestrelor, întrecere  ce va putae fi urmărită pe TVR 2. În vârstă de 15 ani, sportiva este legitimată la CSN Cetate Deva şi se anunţă o speranţă a acestui sport atât de galonat, aflându-se momenta în cantomenet la Izvorani.

ioana-nicoaraCNS Cetate eva este singurul club din ţară cu două echipe înscrise la ediţia din acest an, având în efectov sportive talentate şi valoroase, majoritatea componente ale loturilor naţionale, obiectivul “şcolii campionilor” fiind, ca de obicei, câştogarea medaliei de aur.

Inaintea Campionatelor Mondiale din Anvers (Belgia, 30 sept.-6oct.), gimnastii nostri mai fac o oprire, la Sala Polivalenta din Bucuresti in weekend-ul 7-8 septembrie 2013 unde se va desfasura CAMPIONATUL NATIONAL al Echipelor Reprezentative de Cluburi si Campionatul National Individual al Maestrilor. Ca in fiecare an, Nationalele ne ofera si numele gimnastilor ce vor reprezenta Romania la Mondiale dar si o analiza asupra componentei actuale a loturilor masculine si feminine si a stadiului de pregatire al gimnastilor. Asadar, se anunta o competitie interesanta ce va fi difuzata pe TVR 2.

Întrecerile se vor disputa sâmbătă, 7 septembrie, de la orale 10.30 la 18.00 şi duminică, 8 septembrie, de la 10.00 la 18.00. Vezi programul transmisiilor:

10:30
– Gimnastica artistica
Campionatele Nationale de la Bucuresti.
Concurs masculin pe echipe de club si individual . Transmisiune directa.

14:00
– Gimnastica artistica
Campionatele Nationale de la Bucuresti.
Concurs feminin pe echipe de club si individual.Seria I.
Transmisiune directa.

16:30
– Gimnastica artistica
Campionatele Nationale de la Bucuresti.
Concurs feminin pe echipe de club si individual.Seria a II-a.
Transmisiune directa.

Acest articol a fost citit de: 374 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.