blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Gierling Gheorghe Mărginean, subofițer al Gărzii de intervenție Blaj, a plecat la ceruri la doar 43 de ani

Gierling Gheorghe Mărginean, subofițer al Gărzii de intervenție Blaj, a plecat la ceruri la doar 43 de ani

Publicat în 15.12.2016 la ora 16:39

Un eveniment tragic a umplut de durere sufletele angajaților de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba, care au pierdut un camarad de nădejde, cel care a fost plutonier major Mărginean Gierling Gheorghe, subofițer al Gărzii de intervenție Blaj, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Aiud.

Joi, 15 decembrie 2016, acesta a încetat din viaţă în urma unui stop cardio – respirator, care l-a luat de lângă familie şi colegi mult prea devreme, la doar 43 de ani. Subofițerul se afla în timpul liber.

În cariera sa, subofițerul a participat la numeroase intervenţii alături de colegii săi, fiind permanent la datorie în nobila misiune pe care o au pompierii.

”Va rămâne permanent un model de conduită pentru cei care l-au cunoscut. A plecat dintre noi spre o lume mai bună, cu liniștea și împăcarea care l-au caracterizat întotdeauna. Ne vom împăca cu gândul ca Dumnezeu a vrut să aibă lângă EL, în ceruri, un suflet de pompier bun şi credincios”, transmite ISU Alba.

La trecerea în neființă, cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba sunt alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui care le-a fost timp de 10 de ani un bun coleg şi prieten –  plt.adj. MĂRGINEAN GIERLING GHEORGHE.

Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică!

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 2555 ori

Gierling Gheorghe Mărginean, subofițer al Gărzii de intervenție Blaj, a plecat la ceruri la doar 43 de ani
3.7 (73.85%) 13 vote[s]

Un Comentariu la Gierling Gheorghe Mărginean, subofițer al Gărzii de intervenție Blaj, a plecat la ceruri la doar 43 de ani

  1. so Răspunde

    05.03.2017 la 23:17

    a murit cu zile ucis de cei de la ambulanta care au ajuns in 15 minute la 3 km. nu s-a facut resuscitare si la spital doar a fost declarat mort. greselile ar trebui scoase in evidenta ca sa nu mai moara oameni si sa plateasca cei care au gresit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.