blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Administrație » Gheorghe Valentin Rotar s-a întâlnit cu Oszkar Fuzes, ambasadorul Ungariei

Gheorghe Valentin Rotar s-a întâlnit cu Oszkar Fuzes, ambasadorul Ungariei

Publicat în 17.03.2013 la ora 21:38

Excelenţa Sa, Ambasadorul Oszkar Fuzes a fost primit vineri, 15 martie, la Primăria Blaj de către primarul Gheorghe Valentin Rotar într-o întâlnire în cadrul căreia s-a discutat despre colaborarea româno-maghiară la nivel local în domenii precum cel economic şi cel cultural.

I-am spus domnului ambasador că la Blaj nu există decât o singură voce, cea de susţinere a investiţiilor şi de a îndeplinii toţi paşii pentru ca ei să găsească un loc prielnic pentru dezvoltare”, a declarat primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Ambasadorul maghiar a transmis primarului Rotar că este în discuţii cu patru investitori din domeniul industrial care sunt interesaţi de amplasarea la Blaj. Administraţia publică locală şi-a exprimat interesul de a oferi oricărui investitor întregul suport logistic în vederea creării la Blaj a unor noi locuri de muncă.

Gheorghe Valentin Rotar a mai discutat cu ambasadorul Oszkar Fuzes despre recenta înfrăţire a municipiului Blaj cu localitatea Cegledbercel din Ungaria şi despre viitoarele proiecte de colaborare pe linia culturală şi a tradiţiilor.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 317 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.