blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Politică » Gheorghe Valentin Rotar, după ce a obținut cel mai bun scor dintre toți primarii de municipii din România: „Iubesc Blajul! Iubesc blăjenii!”

Gheorghe Valentin Rotar, după ce a obținut cel mai bun scor dintre toți primarii de municipii din România: „Iubesc Blajul! Iubesc blăjenii!”

Publicat în 10.06.2016 la ora 17:22

gheorghe-valentin-rotar-campanie-locale-iun-2016Primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, a ținut să le mulțumească alegătorilor după ce a câștigat alegerile locale, din 5 iunie 2016, cu cel mai mare scor înregistrat de primarii de municipii din România.

„Rezultatele oficiale ale alegerilor locale din 5 iunie au confirmat faptul că am fost primarul votat cu cel mai mare procentaj (76,55%) dintre primarii de municipii din România, indiferent de partidul din care au provenit aceştia. Încrederea dumneavoastră că Blajul este pe drumul cel bun şi faptul că aţi optat să nu facem paşi înapoi de la continuarea proiectului de dezvoltare a comunităţii noastre arată cât de mult iubiţi Blajul! Vă mulţumesc!”

Acest articol a fost citit de: 969 ori

Gheorghe Valentin Rotar, după ce a obținut cel mai bun scor dintre toți primarii de municipii din România: „Iubesc Blajul! Iubesc blăjenii!”
3.8 (75%) 4 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.