blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Administrație » Gheorghe Rotar, la Radio Unirea FM: „Avem în plan extinderea spitalului municipal, din fonduri europene”

Gheorghe Rotar, la Radio Unirea FM: „Avem în plan extinderea spitalului municipal, din fonduri europene”

Publicat în 16.06.2017 la ora 18:09

Administrația publică a municipiului Blaj dorește să asigure un act medical superior pentru cei 50.000 de locuitori pe care îi deservește, a declarat la Unirea FM primarul Gheorghe Rotar.

Acesta a precizat că în perioada următoare vor fi făcute investiții, atât din fonduri europene cât și din fonduri proprii. Un proiect de extindere a spitalului,  se dorește a fi realizat cu bani europeni, a precizat edilul din Blaj.

Gheorghe Rotar, primarul Blajului : ”În ceea ce privește spitalul, avem un proiect de extindere a spitalului, respectiv de mansardare, pentru că spațiul actual, cum s-au schimbat normele în timp, nu mai este suficient pentru toate secțiile care s-au deschis. Acel proiect vrem să îl ducem pe fonduri europene, cu dotarea care permite, aparatură  și tot ce înseamnă pentru urgențe. Vom continua să investim și din fonduri de la bugetul local, în funcție de posibilitățile financiare .”

Spitalul Municipal Blaj deservește 50 000 de locuitori din Blaj și de pe Valea Târnavelor iar capacitatea maximă este de 277 de paturi.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 521 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.