blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Societate » Monden » Florina Aron și Antonio Florea desemnați câștigătorii titlurilor de Miss și Mister Boboc 2015, la Liceul Tehnologic ”Ștefan Manciulea” din Blaj

Florina Aron și Antonio Florea desemnați câștigătorii titlurilor de Miss și Mister Boboc 2015, la Liceul Tehnologic ”Ștefan Manciulea” din Blaj

Publicat în 26.11.2015 la ora 12:02

miss-boboc-2015-liceul-stefan-manciulea-blajElevii de la Liceul Tehnologic „Ștefan Manciulea” din Blaj au organizat, vinerea trecută, evenimentul mult așteptat  – Balul Bobocilor 2015.  În urma probelor de talent și îndemânare, Florina Aron și Antonio Florea au fost desemnați  câștigătorii marilor titluri de Miss și Mister Boboc 2015.

”Balul bobocilor a fost pregătit cu mult entuziasm și atenție. Întregul colectiv de elevi a fost îndrumat de profesoarele Ionela Toma, în calitate de coordonator și Ioana Breazu, purtător de cuvânt al liceului. Pentru realizarea evenimentului s-au implicat toți diriginții claselor a IX-a și a XII-a, bucurându-se de colaborarea tuturor cadrelor didactice. Nu trebuie uitată susținerea continuă din partea directorului Ioan Marcu și a doamnei director adjunct, Elena Drăgan”, au transmis reprezentanții liceului.

Sarcina dificilă de a alege cei mai talentați boboci a revenit juriului compus din: prof. Ioan Marcu- director, prof. Elena Drăgan- director adjunct, prof. Ștefan Cătăuță, prof. Eugen Benicean, prof. Emilia Comșa, prof. Valerica Costea, Ciprian Benchea-sponsor, Alina Orășan- elevă. La fel ca și la ediția anterioară, prof.univ.dr. Andreea Muntean din cadrul Universității ”1 Decembrie”, a contribuit la jurizare și a oferit premii din parte instituției pe care o reprezintă.

La marele eveniment au participat profesori, părinți, elevi, sponsori și alți invitați, care au avut parte de o seară memorabilă, fiind întâmpinați de cele două personaje ale comediei, Stan și Bran. Elevii Răzvan Șchiau și Laurențiu Paștiu au fost gazdele balului și au întreținut atmosfera evenimentului, dovedind seriozitate și profesionalism.

Șase perechi de boboci au concurat pentru a demnonstra cât de talentați sunt: Florina Aron și Alexandru Maier- perechea 1, Andreea Bunea şi Valentin Lăcătuş-perechea 2 , Nicoleta Szekely şi Gabriel Pârţa-perechea 3, Ioana Mihu şi Antonio Florea-perechea 4, Nicoleta Puşcă şi Marius Sîntimbrean-perechea 5, Diana Sălcudean şi Florin Cojocariu- perechea 6.

Pe lângă probele de prezentare și cultură generală, bobocii au trebuit să demonstreze talentul prin proba de Karaoke și cea de actorie. S-au dovedit a fi și foarte buni dansatori, în urma pregătirilor sub atenta supraveghere a colegilor mai mari.

Balul a oferit un spectacol deosebit prin participarea majoretelor de la Școala Gimnazială ”Toma Cocișiu”, coordonate de învățătoarele Crina Frățilă și Rozina Mărginean. O atmosferă de magie și mister a fost creată de Lucian Orian, care a încântat publicul prin momentul special. Elevii claselor a XII-a B și C au oferit un spectacol de excepție prin realizarea unui dans modern și plin de energie. Răzvan Șchiau, pe lângă implicarea în calitate de prezentator, și-a evidențiat talentul într-un domeniu artistic, interpretând mai multe melodii, care au smuls ropote de aplauze din rândul celor prezenți. Elevul Valentin Vass a stârnit amuzamentul sălii, oferind o interpretare aparte a unei cunoscute melodii. Firma Avon a colaborat cu echipa de organizare a balului și a oferit premii pentru invitați, în cadrul unei tombole.

Nu trebuie uitat momentul care s-a desfășurat spre final, respectiv prezentarea de modă, organizată cu ajutorul Universității din Oradea, a domnului Aurel Dumitru și a domnișoarelor designeri Adelina Buiciuc –colecția „Meandre” și  Denisa Damian –colecția „Ballatores”.

Momentul mult așteptat, premierea, a adus surprize și bucurii pentru boboci. Florina Aron și Antonio Florea au fost desemnați câștigătorii tilului de Miss Boboc, respectiv Mister Boboc.

În urma votării pe pagina de Facebook a liceului, Premiul de popularitate cu cele mai multe like-uri a fost câştigat de Andreea Bunea şi Marius Sîntimbrean.

Acest articol a fost citit de: 122 ori

Florina Aron și Antonio Florea desemnați câștigătorii titlurilor de Miss și Mister Boboc 2015, la Liceul Tehnologic ”Ștefan Manciulea” din Blaj
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.