blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Femeie din Sâncel aniversată la 100 de ani, împliniți de 1 Decembrie – Ziua Națională a României

Femeie din Sâncel aniversată la 100 de ani, împliniți de 1 Decembrie – Ziua Națională a României

Publicat în 01.12.2019 la ora 17:23

O femeie din Sâncel a împlinit astăzi un secol de viață, aceasta fiind felicitată cu acest prilej nu doar de rude, ci şi de autorităţile locale şi de preotul paroh.

Femeia, născută la un an după Marea Unire, locuieşte în Sâncel alături de fiica şi ginerele său, nu are probleme majore de sănătate, fiind lucidă şi numai cu auzul fiind mai puţin bine.

Născută în 1 decembrie 1919, la un an după Marea Unire de la Alba Iulia, Ana Oniga, care locuieşte în Sâncel alături de fiica şi ginerele său, nu are probleme majore de sănătate, fiind lucidă şi numai cu auzul fiind mai puţin bine.

„Nana Ană”, cum i se spune, cea mai în vârstă persoană din localitate, a primit duminică, la Centenar, nu doar vizita familiei nepoatei sale, profesoară de matematică în Bucureşti.

Ea a fost felicitată şi de primarul din Sâncel, Ilie Frăţilă, însoţit de câţiva colegi, care i-a înmânat o diplomă, în semn de apreciere, un buchet de flori şi un tort de ciocolată, inscripţionat cu mesajul „La Mulţi Ani – 100 de ani!” .

Femeia a fost felicitată de ziua sa de naştere şi de preotul paroh, Vasile Brumar, care i-a oferit o icoană.

Cea mai în vârstă persoană din Sâncel, Ana Oniga este urmată de doi bărbaţi, veterani de război, care au peste 95 de ani.

sursa: agerpres.ro

Acest articol a fost citit de: 389 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.