blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Femeie de 62 de ani din Cenade surprinsă de un echipaj de jandarmi în timp ce sustrăgea struguri, dintr-o femă viticolă din localitate

Femeie de 62 de ani din Cenade surprinsă de un echipaj de jandarmi în timp ce sustrăgea struguri, dintr-o femă viticolă din localitate

Publicat în 09.10.2019 la ora 13:47

Un echipaj de jandarmii din Blaj a intervenit ieri, 8 octombrie 2019 , în urma unei solicitări a unui agent de pază din cadrul unei ferme viticole din localitatea Cenade, care a reclamat faptul că, o persoană a pătruns în sediul fermei, de unde a sustras struguri.

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat la locul indicat, unde a identificat o femeie în vârstă de 62 de ani din localitatea Cenade, asupra căreia s-au găsit mai mulți saci și recipiente cu struguri. În urma cântăririi, au rezultat 150 de kilograme de struguri, care au fost predați unui reprezentant al părții păgubite.

Pe numele femeii s-au întocmit documente constatatoare privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, care au fost înaintate Poliției Municiului Blaj.

Perioada de toamnă a adus o creștere semnificativă a cazurilor de acest fel. În vederea combaterii acestora, Jandarmeria Alba a suplimentat numărul misiunilor executate în zonele unde au loc frecvent sustrageri de produse agricole. Încă o dată, apelăm la simțul civic al cetățenilor, dacă sunt martori la producerea unor fapte contrare legii, să apeleze serviciul 112.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 126 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.