blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Femeia din Crăciunelu de Jos care și-a ucis soțul, după ce l-a lovit cu un cuțit în inimă, condamnată în primă instanță la 10 ani de închisoare

Femeia din Crăciunelu de Jos care și-a ucis soțul, după ce l-a lovit cu un cuțit în inimă, condamnată în primă instanță la 10 ani de închisoare

Publicat în 02.12.2019 la ora 21:32

O femeie din comuna Crăciunelu de Jos, care şi-a ucis soţul cu o lovitură de cuţit în inimă, după un scandal în familie, a fost condamnată la 10 ani de închisoare.

Gestul femeii a fost şi urmarea bătăilor repetate pe care le primea de la soţul violent. Mailat Sanda, femeia din comuna Crăciunelu de Jos, care în luna martie şi-a omorât soţul cu o lovitură de cuţit în inimă a fost condamnată la 10 ani de închisoare. Gestul femeii a venit după un şir lung de bătăi pe care le-a primit de la soţul violent.

Femeia a recunoscut faptele şi a beneficiat de o reducere semnificativă a pedepsei. Şase copii, dintre care trei minori au devenit orfani în urma crimei. Magistratul de la Tribunalul Alba a admis şi acţiunea civilă a DGASPC Alba, care, prin reprezentanţi, a solicitat daune morale pentru cei trei minori în valoare totală de 60.000 de lei, adică câte 20.000 pentru fiecare copil.

„În noaptea de 14/15 martie, în jurul orei 23.00, în timp ce se afla la locuinţa sa din comuna Crăciunelul de Jos, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, inculpata, M.S.I, în vârstă de 38 de ani, l-a înjunghiat pe soţul său, M.F., cu un cuţit în zona toracelui, provocându-i o plagă tăiată-înţepătoare penetrantă toracică anterioară cu interesarea cordului, leziune care i-a cauzat victimei decesul, acesta fiind constatat la orele 00.50 de către echipajul SMURD deplasat la faţa locului, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, se precizează în rechizitoriu.

Decizia de la Tribunalul Alba, din 2 decembrie 2019, nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Alba Iulia în termen de 10 zile de la comunicare.

sursa: adevarul.ro

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 2073 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.