blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Eminența Sa, Cardinalul Kurt Koh împreuna cu PF Lucian vor oficia Sfânta Liturghie de Vineri 6 decembrie

Eminența Sa, Cardinalul Kurt Koh împreuna cu PF Lucian vor oficia Sfânta Liturghie de Vineri 6 decembrie

Publicat în 04.12.2013 la ora 11:21

Catedrala_BlajEminența Sa Cardinalul Kurt Koch va celebra Sfânta Liturghie, vineri, 6 decembrie 2013, în Catedrala Arhiepiscopală „Sfânta Treime” din Blaj, alături de Preafericitul Cardinal Lucian și de Preasfințiile lor Mihai, Episcopul Vicar greco-catolic al Bucureștilor, și Claudiu, Episcopul Curiei Arhiepiscopale Majore, ocazie cu care va rosti cuvântul de învățătură.

În perioada 3-7 decembrie 2013, Cardinalul Kurt Koch efectuează o vizită oficială în România. Este cea dintâi vizită a Președintelui Consiliului Pontifical pentru promovarea Unității Creștinilor, structură echivalentă unui minister în cadrul Sfântului Scaun care își desfășoară competențele în promovarea dialogului cu Bisericile și Comunitățile ecleziale care nu sunt încă în deplină comuniune cu Biserica Catolică.

Pe parcursul șederii sale în România, Eminența Sa va fi primit de președintele Traian Băsescu, de secretarul de Stat pentru Culte, precum și de Patriarhul Daniel al Bisericii Ortodoxe Române.

Sursa: bru.ro

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 231 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.