blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Elevii profilului Uman de la Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” din Blaj au primit subiecte greşite la prima probă a examenului de Bacalaureat susținută ieri

Elevii profilului Uman de la Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” din Blaj au primit subiecte greşite la prima probă a examenului de Bacalaureat susținută ieri

Publicat în 02.07.2019 la ora 15:16

La proba de Limba şi Literatura Română desfăşurată ieri, 1 iulie 2019, elevii de la profilul Uman, care susţin examenul de bacalureat la Colegiul Naţional ”Inochentie Micu Clain” din Blaj au primit de două ori subiecte greşite.

Elevii de la profilul Uman au primit la începutul probei de examen un set de subiecte care erau adresate profilului Real. Comisia a anunțat după aproximativ 20 de minute, timp în care elevii deja scriau, că au primit subiectele greşite.

Elevii au primit alte subiecte, iar foile de examen au fost anulate. În scurt timp, elevii au realizat că şi noile subiecte erau greşite, fiind aceleași pe care le primiseră şi prima dată.

Preşedintele de comisie a fost anunțat de problemă. Subiectele au fost comparate şi s-a constatat că foile de examen sunt din nou greșite, fiind din nou anulate. anulate. Elevii de la uman au primit subiectele corecte după aproximativ 50 de minute de la începerea probei de BAC.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 692 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.