blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Ediție aniversară a „Cupei Down” la tenis de masă organizată la Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu” din Blaj

Ediție aniversară a „Cupei Down” la tenis de masă organizată la Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu” din Blaj

Publicat în 28.11.2019 la ora 15:49

Am ochi incredibili, un zambet molipsitor și simt când iți dorești o îmbrățișare!”

Aceasta a fost definiția zilei de 26 noiembrie 2019, la a V-a aniversare a „Cupei Down” la tenis de masă.

Competiția a fost orgnanizată de Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu” Blaj, cu participarea a 40 sportivi cu dizabilități de la Serviciului de Ajutor Maltez – filiala Blaj, Centrul de Recuperare Neuromotorie „Pruncul Isus” Mediaș, Asociația Caritas Mitropolitan Blaj și grupul independent Igna Sibiu.

Desfășurată după un regulament adaptat Special Olympics, competiția a fost pentru acești copii un prilej de bucurie a revederii, o modalitate de a-și depăși limitele și de a concura cu alți sportivi asemeni lor.

Multumim tuturor celor implicați în organizarea și derularea competiției, Clubului Rubix de la Colegiul National „I.M. Clain” Blaj, pentru că datorită donațiilor strânse de ei în cadrul „Cupei Mărțișorului” la Majorete, din luna martie 2019, a fost posibilă achiziționarea medaliilor. Mulțumim de asemenea Firmei SC Apidava Roua Florilor, care este un partener constant în acțiunile și proiectele noastre, pentru cadourile dulci oferite copiilor!

Dir. Lațiu Ioan
Prof. Mărginean Cornelia Letiția

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 95 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.