blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » După ce a fost învinsă de CSŞ Medicina Tg. Mureş, CSȘ Blaj se îndepărtează de podium

După ce a fost învinsă de CSŞ Medicina Tg. Mureş, CSȘ Blaj se îndepărtează de podium

Publicat în 21.05.2013 la ora 17:11

Una caldă, alta rece pentru CSŞ Blaj, echipă învinsă în cadrul turneului final al Campionatului Naţional de junioare de la Baia Mare, scor 3-0 (25-20, 25-20, 25-21), de CSM Medicina Tg. Mureş!

css-blaj-turneu-baia-mareAsta este, după un joc bun urmează unul prost, oscilaţii în evoluţii. Poţi să-şi doreşti mult şi să nu reuşeşti, să ne joace întreaga echipă la nivelul aşteptat. Ne îndepărtăm de medalii şi depindem de jocul rezultatelor pentru a urca pe podium”, a declarat antrenorul Liliana Bogendorfer.

CSŞ Blaj a mizat pe Sorina Mocan, Ramona Rus, Ioana Vodă, Delia Pădurean, Alexandra Biriş, Ileana Morar, libero Raluca Rotar, Brigitta Korpos (au mai intrat Diana Popa, Alina Mărginean) din lot mai  fac parte Oana Simu, Mădălina Sârbu). Formaţia din “Mica Romă” a început competiţia cu stângul, eşec 0-3 (13-25, 21-25, 16-25) cu Dinamo, apoi a învins cu 3-0 pe CSŞ Bega Timişoara şi  CSM Medicina Tg. Mureş. Ultimul meci este programat cu CSM Bucureşti (miercuri, ora 9.30).

Formaţia din “Mica Romă” a vizat o medalie cât mai strălucitoare la aceste naţionale, inclusiv titlul, însă depinde de jocul rezultatelor pentru a urca pe podium!

Doar victorii la turneul semifinal!

După ce a câştigat toate întâlnirile din turneul semifinal de la Timişoara, echipa CSŞ Blaj (director Silvia Marcu) este prezentă în faza finala a Campionatului Naţional de junioare la volei. La întrecerea ce se va disputa în perioada 18-22 mai, la Baia Mare mai sunt calificate alte 5 formaţii Dinamo Bucureşti, CSŞ Bega Timişoara, CSM CSŞ 2 Bucureşti, CSU Medicina CNUE Tg. Mureş şi CSŞ 2 Baia Mare. La competiţia juvenilă va asista şi sârbul Branko Gajic, tehnicianul prim-divizionarei Volei Alba Blaj, care cu acest prilej va urmări la lucru tinerele blăjene (câteva vor fi cooptate în efectivul sezonului viitor), dar în acelaşi timp, prin revenirea în România va purta discuţii cu oficialii grupării din „Mica Romă” în privinţa transferurilor.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 248 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.