blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » După ce a bagat mâna în vistieria Primăriei Blaj, Elena Patap are de plată peste 31.000 de lei

După ce a bagat mâna în vistieria Primăriei Blaj, Elena Patap are de plată peste 31.000 de lei

Publicat în 18.09.2013 la ora 11:26

primaria-blajFosta angajată a Primăriei Blaj, Elena Patap, acuzată de delapidare și condamnată la închisoare cu suspendare are de plătit 31.780 de lei despăgubiri civile. Sentința a fost pronunțată luni, 16 septembrie 2013, după judecarea recursului formulat de inculpată.

Femeia, care lucra la serviciul ”Taxe și Impozite” din subordinea Primăriei Blaj, a fost trimisă în judecată în luna martie 2013, pentru delapidare, după ce s-a stabilit că a sustras bani din conturile instituţiei. În luna mai 2013, Judecătoria Blaj i-a aplicat o pedeapsă de 1 an închisoare, cu suspendare, plata a 73.585 de lei despăgubiri civile şi 400 lei, cheltuieli judiciare.

Elena Patap avea atribuții privitoare la micii agenți comerciali. Cu ajutorul unor parole, aceasta a reușit să sustragă suma de 38.423 lei pe care a folosit-o în scop personal. Infracțiunea a fost descoperită de Primăria Blaj care a efectuat un audit pe secțiunea de care se ocupa funcționara, iar în luna aprilie 2013 i-a fost desfăcut contractul de muncă.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 526 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.