blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Dovleci sculptați, aranjamente de sezon și desene cu simboluri specifice sărbătorii de Halloween, la Liceul Tehnologic „Ștefan Manciulea” din Blaj

Dovleci sculptați, aranjamente de sezon și desene cu simboluri specifice sărbătorii de Halloween, la Liceul Tehnologic „Ștefan Manciulea” din Blaj

Publicat în 02.11.2016 la ora 9:36

halloween-blaj-2016Elevii Liceului Tehnologic „Ștefan Manciulea” din Blaj au celebrat luni, 31 octombrie 2016, nu doar cunoscuta sărbătoare numită Halloween, ci și talentul lor de creatori eco prin modelele deosebite realizate din dovleci, semințe flori, etc. Produsul final a fost impresionant și a demonstrat seriozitatea elevilor implicați în cadrul proiectului „ Creatori eco de Halloween”.

Echipa de cadre didactice coordonatoare a fost formată din doamnele profesoare Ioana Breazu, Emilia Comșa, Anișoara Ciobanu, Cristina Savonea și Nicoleta Ignat. Inițiativa acestora a fost susținută de domnul director Ioan Marcu și doamna director adjunct Elena Drăgan, care au felicitat cadrele didactice și elevii pentru efortul depus în realizarea obiectivelor.

Proiectul „Creatori eco de Halloween” a avut ca scop promovarea tradițiilor americane și englezești, prin evidențierea talentului elevilor în ceea ce privește sculptarea dovlecilor, desenul simbolurilor specifice de Halloween, realizarea unor aranjamente eco caracteristice acestui anotimp.

”Elevii îndrumați au demonstrat un talent aparte, iar dovlecii au primit noi însemne și parcă au prins viață. Totul a depins de imaginația și spiritul creator, iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate”, a transmis prof. Ioana Breazu.

După o săptămână de muncă, în data de 31 octombrie, elevii implicați și cadrele didactice coordonatoare, împreună cu echipa de conducere a liceului au marcat importanța acestei zile, prin prezentări Power Point , referate și expoziție cu lucrările realizate.

Inițiativa doamnelor profesoare este demnă de urmat, întrucât au valorificat potențialul și talenul elevilor, reușind să realizeze lucrări deosebite.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 24 ori

Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.