blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Două persoane din Blaj suspectate de furt au fost oprite cu focuri de armă, de un echipaj mixt de siguranță publică

Două persoane din Blaj suspectate de furt au fost oprite cu focuri de armă, de un echipaj mixt de siguranță publică

Publicat în 02.03.2017 la ora 17:14

Astăzi, 2 martie 2017, în jurul orei 01.00, o patrulă mixtă de siguranţă publică compusă din doi poliţişti şi un jandarm aflându-se în serviciul de patrulare pe una din străzile municipiului Blaj a observat că geamul unui magazin din apropiere este deschis iar uşa de la intrare forţată.

În timp ce aceştia demarau activităţi de investigare a zonei, pe uşa principală a magazinului a ieşit în fugă o persoană cu cagulă pe faţă. Subofiţerul jandarm a somat persoana suspectă pentru a se opri. Aceasta nu s-a supus somaţiei, motiv pentru care jandarmul a executat patru focuri de avertisment în plan vertical. Persoana în cauză şi-a continuat deplasarea dispărând pe o stradă lăturalnică a municipiului Blaj. Ulterior a fost alertat un alt echipaj de ordine publică din zonă iar în jurul orei 01.30 au fost identificaţi pe o stradă din apropiere doi indivizi care au recunoscut că au pătruns în magazin prin forţarea uşii magazinului cu intenţia de a sustrage bunuri. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliţiei Municipiului Blaj pentru luarea măsurilor legale împotriva acestora.

Reamintim cetăţenilor pe această cale că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul echipajelor de jandarmerie, atât prin contact direct cât şi prin apelarea numărului unic de urgenţe – 112.

Ofiţer Informare, Relaţii Publice şi Relaţii cu Publicul – Jandarmeria ALBA
Slt. ŞTEFAN Marius

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 117 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.