blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Doi copii din Blaj sunt suspectați de furtul unei maşini de tocat carne şi a unui cazan pentru țuică

Doi copii din Blaj sunt suspectați de furtul unei maşini de tocat carne şi a unui cazan pentru țuică

Publicat în 09.04.2013 la ora 11:00

În baza datelor şi informaţiilor obţinute în cadrul activităţii de cercetare a locului faptei coroborate cu cele obţinute în cadrul activităţilor investigative, la data de 8 aprilie poliţiştii judiciari au stabilit că doi minori de 13 şi respectiv 15 ani sunt principalii suspecţi ai unui furt comis în noaptea de 1 spre 2 aprilie.

Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată atunci cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns într-un imobil situat pe strada Clujului din municipiul Blaj de unde au sustras mai multe bunuri în valoare totală de aproximativ 300 lei.

Potrivit IPJ Alba, “cu ocazia cercetării locului faptei partea vătămată a reclamat poliţiştilor că în noaptea de 1 spre 2aprilie 2013, persoane necunoscute au sustras din bucătăria de vară o maşină de tocat carne şi un cazan pentru țuică, confecţionat din alamă.

În cauză se continuă cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat, faptă prev. si pedepsită  de art. 208, 209, alin.1,lit. i din Codul Penal.”

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 172 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.