blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Doi bărbați din București, bănuiți de înșelăciune prin metoda „ACCIDENTUL”, reținuți de polițiștii din Blaj

Doi bărbați din București, bănuiți de înșelăciune prin metoda „ACCIDENTUL”, reținuți de polițiștii din Blaj

Publicat în 12.11.2017 la ora 13:04

Doi bărbați din București, bănuiți de înșelăciune prin metoda „ACCIDENTUL”, au fost reținuți de polițiștii din Blaj. Aceștia urmează să fie  prezentați în fața instanțelor pentru dispunerea măsurilor legale. 

Poliţiştii din Blaj au depistat, în flagrant delict, doi bărbaţi din municipiul Bucureşti, imediat după ce au încercat să înşele o vârstnică din municipiu, prin metoda „accidentul”. Cei doi au fost reţinuţi, iar în cursul zilei de azi, 12 noiembrie, vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

La  data de 11 noiembrie 2017, poliţiştii din Blaj au fost sesizaţi de către un cetăţean din Blaj, cu privire la faptul că soacra sa a fost victima unei tentative de înşelăciune comisă prin metoda „accidentul”.

Se pare că femeia ar fi fost sunată de către un individ care a pretins că este medic şi care i-ar fi cerut suma de 7.500 de euro, reprezentând contravaloarea serviciilor medicale acordate victimei unui accident rutier ce ar fi fost provocat de nepoata femeii apelate. Ulterior, la locuinţa femeii s-a prezentat un bărbat, pentru a ridica suma de bani, însă, în momentul în care şi-a dat seama că femeia verificase veridicitatea datelor transmise, a încercat să-şi asigure scăparea.

La foarte scurt timp, acesta a fost depistat de poliţişti, în timp ce, împreună cu un alt bărbat, încercau să se ascundă.

Cei doi bărbaţi, cu vârste de 36, respectiv 33 de ani, ambii din municipiul Bucureşti, au fost conduşi la Poliţia Municipiului Blaj şi reţinuţi, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de înşelăciune.

În cursul zilei de azi, 12 noiembrie, vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale şi identificarea eventualilor complici.

Reamintim că în județul Alba au fost înregistrate mai multe tentative de înșelăciune prin metoda „ACCIDENTUL”, iamai multe persoane au fost chiar păgubite în ultimele săptămâni.

Acest articol a fost citit de: 287 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.