blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Doi bărbați din Blaj au fost surprinși de jandarmi în timp ce transportau cu căruțele lemn pe care l-au sustras din Pădurea Cărbunari

Doi bărbați din Blaj au fost surprinși de jandarmi în timp ce transportau cu căruțele lemn pe care l-au sustras din Pădurea Cărbunari

Publicat în 28.10.2019 la ora 17:00

Jandarmii din Blaj au descoperit ieri, 27 octombrie 2019,  în jurul orei 16.40,  două persoane care transportau lemne din Pădurea Cărbunari cu ajutorul unei căruțe, cu scopul valorificării în interes personal.

Cei doi bărbați în vârstă de 27 de ani din localitatea Blaj,  nu dețineau acte justificative, astfel că jandarmii au procedat la sancționarea acestora cu amenzi de câte 1.000 de lei, iar lemnul a fost confiscat în vederea predării deținătorului de drept.

De la începutul acestui an, jandarmii din județul Alba au constatat 4 infracțiuni,  și 27 de contravenții silvice fiind confiscați peste nouă metri cubi de material lemnos.

Aceste acțiuni de prevenire și combatere a sustragerii ilegale de lemne vor continua și în zilele următoare, având scopul nu doar de a depista și sancționa cetățenii care produc astfel de fapte, dar și educarea acestora în spiritul respectării legislaţiei în vigoare.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 487 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.