blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Politică » Deputatul Clement Negruţ declară: “Nu sunt presiuni din partea colegilor privind alegerile pentru şefia PDL”

Deputatul Clement Negruţ declară: “Nu sunt presiuni din partea colegilor privind alegerile pentru şefia PDL”

Publicat în 15.03.2013 la ora 14:19

După prezentarea moţiunilor lui Vasile Blaga şi a Elenei Udrea la Alba Iulia, zarurile par deja aruncate în privinţa alegerilor pentru şefia PDL, asta din punctul de vedere al principalilor reprezentanţi ai delegaţiei din Alba.

Până acum, la nivel declarativ, voturile din judeţul nostru vor merge către Vasile Blaga şi Elena Udrea. Judeţul Alba va participa la convenţia naţională a PDL cu un număr de 163 de delegaţi. Până acum, la Alba Iulia şi-au prezentat moţiunea Vasile Blaga şi Elena Udrea. În ceea ce priveşte conducerea PDL Alba, cea mai multă susţinere pare să o aibă Blaga. Ion Dumitrel, Mircea Hava şi senatorul Alexandru Pereş au declarat că voturile lor vor merge către actualul preşedinte al democrat-liberalilor.

De partea Elenei Udrea s-a declarat deputatul Clement Negruţ, care şi-a reafirmat susţinerea pentru aceasta în cadrul unei conferinţe de presă de astăzi. Negruţ a ţinut să sublinieze faptul că nu există niciun fel de presiuni în sânul organizaţiei judeţene şi fiecare membru va vota aşa cum consideră.

Rămâne de văzut care va fi impactul pe care îl va avea prezentarea moţiunii celui de-al treilea candidat la şefia partidului, Monica Macovei. Totuşi este de aşteptat ca Vasile Blaga să obţină cele mai multe voturi de la oragnizaţia pe care liderul PDL o consideră cea mai puternică din ţară: Alba.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 264 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.