blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Societate » Monden » Denisa Păcurar şi Marius Popa desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2014 la Liceul Tehnologic “Ştefan Manciulea” din Blaj

Denisa Păcurar şi Marius Popa desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2014 la Liceul Tehnologic “Ştefan Manciulea” din Blaj

Publicat în 25.11.2014 la ora 19:38

balul-bobocilo-stefan-manciulea-blaj-2014Elevii Liceului “Ştefan Manciulea” din Blaj au marcat intrarea în viaţa de liceu cu un super spetctacol organizat la Centul Cultural “Iacob Mureşianu”,  în cadrul căruia au fost premiaţi cei mai frumoşi boboci, dar şi cei mai populari elevi pe reţeaua de socilalizare Facebook.

Denisa Păcurar şi Marius Popa au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2014, în timp ce premiul pentru cele mai multe aprecieri (like-uri) a ajuns la Diana Anuşcă. Pe locul doi s-au clasat Carmen Dumbrăvean şi Christopher Ciufudean, iar locul trei pe podium a fost ocupat de Ştefania Cândea şi Sebastian Frînc.

Evenimentul mult aşteptat de către liceeni a început cu multă energie şi entuziasm. Elevii claselor a XII-a, în calitate de organizatori, au avut grijă ca totul să se desfășoare în cele mai bune condiții. Sub atenta îndrumare a doamnelor profesoare Ioana Breazu și Emilia Comșa, aceștia au reușit să ofere un spectacol deosebit, care a încântat o sală arhiplină.

Sarcina dificilă de a alege Miss și Mister a revenit juriului format din cadre didactice ale Liceului Tehnologic ”Ștefan Manciulea” Blaj: domnul director Ioan Marcu, doamna dir. adj. Elena Drăgan, cons. ed. Cecilia Frățilă,  Marinela Coman, Dimi Ofileanu, Ștefan Cătăuță, Nicolae Roșca, în calitate de diriginți ai claselor a XII-a, doamna Olimpia Petraș, Ionela Toma. Nu în ultimul rând, a fost prezentă, atât în calitare de membru al juriului, cât şi de sponsor, din partea Universităţii ”1 Decembrie”, doamna conf.univ.dr. Andreea Muntean.  În realizarea acestui eveniment, pe lângă sprijinul din partea școlii, elevii s-au bucurat de ajutorul Primăriei Municipiului Blaj, al sponsorilor, dar și al Poliției, care s-a asigurat ca totul să decurgă fără incidente.

Cele șase perechi de boboci au avut parte de multe surprize și au întâmpinat o serie de probe, atât amuzante, cât și dificile. Pe lângă cunoscutele probe de prezentare și cultură generală, perechile au dat dovadă și de îndemânare, sub atenta supraveghere a lui Moș Crăciun. Fetele au realizat ghirlande cu popcorn pentru a împodobi bradul moșului. Talentul în arta actoriei a fost bine evidențiat în cadrul scenetelor care au avut în prim plan personaje populare și amuzante. Dansul perechilor a dat dovadă de originalitate și mult entuziasm.
Momentele artistice care au completat probele au fost în totalitate organizate de elevii liceului. Majoretele Școlii Gimnaziale  „Toma Cocișiu” Blaj au realizat un spectacol deosebit, dansul popular și cel țigănesc au demonstrat munca în echipă a elevilor și a evidențiat efortul depus pentru această seară specială. Elevul Nicolae Lup a interpretat cu mult talent un cântec din repertoriul popular, acompaniat de colegii lui, care au jucat. Un plus de energie a fost dat de „băbuțele” în care s-au costumat elevii și au dansat pe melodia „Bunica bate toba”.
Nici publicul nu a fost uitat. Oriflame Sighișoara i-a spijinit pe elevi în organizarea unei tombole pentru cei prezenți, oferind cinci premii ce au constat în produse ale cunosutei firme.

În final, după aproximativ două ore de emoții, au fost aleși cei mai frumoși, mai talentați și mai amuzanți boboci: Miss Boboc: Păcurar Denisa, Mister Boboc: Popa Marius, Premiul pentru cele mai multe like-uri: Anușcă Diana, Premiul al doilea: Dumbrăvean Carmen, Ciufudean Christopher, Premiul al treilea: Cândea Ştefania, Frînc Sebastian.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 510 ori

Denisa Păcurar şi Marius Popa desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2014 la Liceul Tehnologic “Ştefan Manciulea” din Blaj
5 (100%) 2 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.