blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » Darko Zakoc, după câştigarea celui de-al treilea titlu cu Volei Alba Blaj: „Vrem să realizăm eventul, merităm acest lucru”

Darko Zakoc, după câştigarea celui de-al treilea titlu cu Volei Alba Blaj: „Vrem să realizăm eventul, merităm acest lucru”

Publicat în 13.04.2017 la ora 14:54

După câştigarea celui de-al treilea titlu consecutiv cu Volei Alba Blaj, antrenorul Darko Zakoc a afirmat la finele întâlnirii cu CSM Tirgovişte, o victorie netă cu 3-0, că trofeul este pe deplin meritat, echipa din „Mica Romă” ţintind eventul în acest sezon.

Este o bucurie a echipei, cât şi a suporterilor din Blaj. Al treilea titlu consecutiv dovedeşte seriozitatea clubului şi a noastră, a celor care am lucrat cu fetele, dar în primul rând jucătoarele au principalul merit în câştigarea trofeului. Nu a fost uşor, am avut şi momente grele, echipa le-a depăşit, contând foarte mult experienţa din Liga Campionilor. Sută la sută este meritat acest campionat„, a declarat antrenorul Darko Zakoc.

Volei Alba Blaj este deja campioană, are 28 de victorii din 30 de partide disputate în Divizia A1 şi şansa realizării eventului, întrucât, în 30 aprilie, la Piatra Neamț va disputa finala Cupei României, la Piatra Neamț, cu Știința Bacău. „Câştigarea Cupei României este o prioritate pentru noi. Vrem să aducem în premieră acest trofeu la Blaj, după ce anii anteriori nu am avut noroc. Merităm în acest sezon să realizăm eventul„, a mai precizat Zakoc.

Antrenorul sârb a vorbit şi despre posibilitate să continue pe banca tehnică a campioanei, aceasta fiind şi dorinţa oficialilor formaţiei blăjene. „Este greu în acest moment să vorbesc despre prelungirea înţelegerii. Există dorinţă şi din partea mea şi din partea conducătorilor clubului, dar sunt multe lucruri de pus la punct înainte de ultima decizie„, a explicat antrenorul triplei campioane.

Adina Salaoru şi compania au parte de trei zile de vacanţă şi până la finele lunii aprilie mai dispută trei întâlniri oficiale: sâmbătă 22 aprilie, la Bacău; miercuri, 26 aprilie, acasă cu Dinamo, când va fi premierea campioanelor şi duminică 30 aprilie, la Piatra Neamţ, finala Cupei României, cu Ştiinţa Bacău.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 192 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.