blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » CSM Bucureşti a învins Volei Alba Blaj cu 3-0

CSM Bucureşti a învins Volei Alba Blaj cu 3-0

Publicat în 17.03.2013 la ora 20:13

În ultima partidă din faza 1 a play-off-ul Diviziei A1 la volei feminin, CSM Bucureşti a învins pe Volei Alba Blaj, scor 3-0 (25-15, 25-22, 25-19) şi va juca în semifinalele întrecerii cu Dinamo Bucureşti.

Nou-promovata a fost eliminată astfel din cursa pentru locurile 1-4 şi în consecinţă este obligată să depăşească CSM Lugoj în primul duel pentru locurile 5-8. Disputa Volei Alba Blaj – CSM Lugoj va fi după sistemul cel mai bun din trei jocuri, întâiul fiind sâmbătă, 23 martie, în Sala “Timotei Cipariu” din Blaj.

Au sperat…

Nou-promovata din “Mica Romă” a îndrăznit să viseze încă din primul sezon petrecut în elită la o poziţie în primele 4 formaţii, însă CSM Bucureşti, sfertfinalista din Challenge Cup s-a dovedit o nucă prea tare pentru blăjence, cele două combatante întâlnindu-se de 4 ori în ultima lună. Obiectivul formaţiei din “Mica Romă” rămâne ocuparea locului 5 (la fel ca şi în sezonul regulat), care ar asigura o participare în cupele europene. “Am încercat să realizăm surpriza, însă trebuie să recunoaştem că adversarele au fost mult mai bune. Incontestabil valoric sunt la alt nivel. Poate aveam şanse mai mari dacă aveam două meciuri la Blaj, aşa nu ne rămâne decât să tratăm cu seriozitate următoarele partide şi să terminăm pe locul 5″, a declarat preşedintele Sergiu Ştefănescu.

Marius Macarie a mizat pe Alice Kapelovies, Vali Rusu, Adriana Dudnic, Josefina Fernandez, Irina Alexandru, Marija Sandic, Laura Mastahac (libero), mai intrând Bojana Stojkovic, Alexandra Ciontoş, Melinda Dobeş.

Interzis pentru copilele de la CSŞ Blaj, de la vicepreşedintete FRV!

Prezente la Bucureşti,un turneu semifinal de cadete, fetele de la CSŞ Blaj (s-au calificat în turneul final) au vrut să asiste la meciul de duminică seara dintre CSM Bucureşti şi Volei Alba Blaj, însă le-a fost interzis accesul! “Preşedintele CSM Bucureşti, Alexandru Grigoriu, care este şi vicepreşedintele Federaţiei Române de Volei nu le-a permis tinerelor jucătoare să vizioneze acest meci. Este regretabilă o asemenea atitudine, aproape de vagabonţeală. Cum vrem să crească fetele, copilele de 15-16 ani, dacă nu le permitem să vadă un joc”, şi-a exprimat revolta Gheorghe Rotar, primarul Blajului.

Acest articol a fost citit de: 382 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.