blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Copiii de la Centrul de Plasament din Blaj vând produse artizanale pentru a putea merge într-o excursie la Sighișoara

Copiii de la Centrul de Plasament din Blaj vând produse artizanale pentru a putea merge într-o excursie la Sighișoara

Publicat în 23.03.2019 la ora 10:06

Din experiență vă spun că târgul apicol de la Blaj e de văzut pe îndelete, nu există să dai o tură și atât și nici să pleci cu mâna goală.

Găsești aici de toate: produse apicole, scule și accesorii pentru apicultori, miere, ceară, și derivate, siropuri, cătină, dulciuri, cosmetice, artizanat, ba chiar și bulbi de flori. Foame dacă vi se face aveți de unde alege pe latura târgului unde sfârâie mereu grătarele.

Totuși, între mai măruntele sau mai consistentele cumpărături, vis a vis de Catedrala ”Sf. Treime”, vă rog să vă opriți la standul Centrului de Plasament Blaj. Cei 29 de copii, cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani, își pun mari speranțe în produsele lucrate de mânuțele celor mai capabili dintre ei, aduse la târg spre vânzare.

Nu contează că nu aveți nevoie de o agrafă de păr împodobită cu o fundiță galbenă, meșterită de ei, nici de un suport pentru pixuri, cu șorț din macrameu, contează doar că cei câțiva bănuți plătiți pentru oricare dintre produsele de la masa lor i-ar putea trimite în excursie.

”Îi vom duce în excursie unde vor ei, să vedem câți bani reușim să facem. Ne-am dori să-i ducem să vadă Sighișoara…”, ne spune doamna care îi însoțește. Nu vor la Disneyland, vor la Sighișoara! Haideți să-i trimitem acolo!

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 643 ori

Copiii de la Centrul de Plasament din Blaj vând produse artizanale pentru a putea merge într-o excursie la Sighișoara
5 (100%) 1 vote[s]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.