blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Controverse în legătură cu un accident petrecut pe strada Păcii din Blaj, în care o femeie a fost acroșată de un autoturism: A fost sau nu pe trecerea de pietoni?

Controverse în legătură cu un accident petrecut pe strada Păcii din Blaj, în care o femeie a fost acroșată de un autoturism: A fost sau nu pe trecerea de pietoni?

Publicat în 01.05.2019 la ora 20:46

Într-un mesaj primit astăzi de către redacția blajinfo.ro din partea unei cititoare, aceasta susține că în noaptea de 27 aprilie 2019, în jur de ora 23.00, în localitatea Blaj a avut loc un accident în care o femeie ar fi fost lovită de o mașină în timp ce traversa șoseaua pe trecerea de pietoni. În prezent victima ar fi internată la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia cu multiple fracturi.

”Luni, 27 aprilie 2019, la ora 23 și ceva, pe trecerea de pietoni, strada Păcii lângă parculeț o masină a lovit-o pe mama! La ora 1 noaptea am fost anunțati de un echipaj de poliție ca mama mea a avut un accident! Bineînteles ca ne-am panicat foarte tare la care domni polițisti ne-au spus „ca nu… stați liniștiți ca nu are nimic grav, o doare puțin mâna”. Am plecat la spital unde nu am știu nimic concret despre starea ei timp de două ore.

Afară era unu dintre domnii polițisti care ne-a spus “că singura vină morală a șoferului este că a avut puțină viteză”. Pe la ora 3 dimineața a iesit șoferul însoțit de domnii polițiști și l-am întrebat tu esti șoferul? El răspunde calm DA! Au plecat fară să ne zică nimic. Fratele meu a plecat după ei la poliție, acolo unde apucat să vorbească puțin cu el… L-a întrebat ce s-a întâmplat? A zis că el nu a văzut-o! Cum frate să nu vezi din colț de la bar până la trecerea din părculeț e foarte mult… dar șoferul fiind ocupat cu telefonul, normal ca nu a văzut-o. Ne-a zis că ar trebui să ne bucurăm că nu a plecat și să o lase acolo  și că în localitate ai voie cu 100 km la oră.

Frate cine ți-a dat carnetul??? Atât am vorbit cu el! La ora 4 dimineața a fost trimisă la Alba Iulia… aici i-au facut radiografii și analize continu. Dimineața la 8 am știu și noi tot ce are: 7 fracturi și dinții sparți. Astăzi e 1 Mai și mama mea e tot la fel, are dureri insuportabile și stă  pe un pat nemişcată, iar noi nu știm nimic de individul care a nenorocit-o! Nici măcar nu-l mustră conștiința să vină la spital…”.

Mai mult decât atât cititoarea susține că reprezentanții Poliției Municipiului Blaj nu i-ar fi luat mamei sale nicio declarație cu privire la nefericitul eveniment.

Contactat cu privire la această situație, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba a declarat că, ”ar fi vorba de o femeie de 51-52 de ani care s-a angajat în traversarea străzii prin  loc nepermis și fără să se asigure, fiind surprinsă de un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Blaj. În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și se continuă cercetările”.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 1473 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.