blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Concurs: ”Blajul nostru, cel de toate zilele”

Concurs: ”Blajul nostru, cel de toate zilele”

Publicat în 14.05.2016 la ora 10:30

centru-informare-turisica-blaj-cladireSub numele ”Blajul nostru, cel de toate zilele”, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Blaj a lansat un nou concurs pentru locuitorii din Mica Romă.

Iată ce presupune acesta, în cuvintele organizatorilor: ”Concursul nostru te vrea sincer! Îți cere să scoți din adâncul inimii tale cele mai tainice gânduri și să ne descoperi nouă și tuturor, ce înseamnă Blajul, “Mica Romă” eminesciană, pentru TINE! Suntem în zilele care aduc bucurie micii noastre urbe prin sărbătorirea ei, în amintirea evenimentelor memorabile de la 1848. Blajul a atras ca un magnet cultural multe personalități și i-a inspirat să ne lase în patrimoniul scriptic cuvinte ce astăzi ne fac mândri. De ce nu ar deveni și gândul tău un astfel de motto?”.
Gândurile pot fi postate pe pagina oficială de socializare a CNIPT Blaj, dar și comunicate direct la centru, unde fiecare vizitator va primi un calendar de buzunar și un număr din publicația CNIPT Blaj. Trei dintre cei care postează un gând pe pagina centrului, vor primi, prin tragere la sorţi, un calendar de perete personalizat cu Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Blaj. Un premiu va fi acordat și de echipa CNIPT Blaj, gândului care îi va încânta. Fiți inspirați și mândri de Blaj!

D. M. S.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 151 ori

Concurs: ”Blajul nostru, cel de toate zilele”
4.3 (86.67%) 3 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *