blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Concert de colinde la Crăciunelu de Jos cu grupul Allegrino, Alexia Trif, Răzvan Schiau şi Iulia Ignat

Concert de colinde la Crăciunelu de Jos cu grupul Allegrino, Alexia Trif, Răzvan Schiau şi Iulia Ignat

Publicat în 17.12.2014 la ora 18:38

AFIS-CRACIUNEL-2014Crăciunenii vor avea parte și în acest an de un concert de Crăciun. Este vorba despre cea de-a treia ediţie a evenimentului “Poveste de iarnă”, organizat la Căminul Cultural din comună. Vor aduce magia Crăciunului, prin colinde tradiţionale româneşti şi cântece de iarnă, grupul instrumental Allegrino şi invitaţi precum Alexia Trif, Răzvan Schiau şi Iula Ignat. Din program nu vor lipsi nici dansurile. Evenimentul va începe la ora 18.00, iar intrarea este liberă.

Colinde precum “Domn, Domn să-nălţăm”,  “Sus la Poarta Raiului”, “În seara de Crăciun” şi cântece de iarnă şi de Crăciun precum “Noapte de Crăciun”, “Săniuţa”, “E iarnă”, “Iarna”, “Brăduţ iubit” şi “Last Christmas”, dar şi muzică clasică şi uşoară  va răsuna vineri seara în căminul cultural din Crăciunel. Cea de-a treia ediţie a evenimentului “Poveste de iarnă” îi aduce pe scenă pe grupul vocal-instrumental Allegrino, alături de solista mezzosoprana Alexia Trif de  Liceul de Arte ” Regina Maria” Alba Iulia, precum şi pe soliştii Răzvan Schiau&Iulia Ignat, care sunt şi prezentatori. Din programul artistic face parte si un recital de poezii, dar şi dansuri, cu Alexandra Frăţilă şi Alexandru Mărginean.

Evenimentul este organizat de Primăria comunei Crăciunelul de Jos şi prof. Gabriela Trif, în parteneriat cu Inspectoratul Şoclar Judeţean Alba şi Postul de Poliţie al comunei Crăciunelu de Jos .

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 188 ori

Concert de colinde la Crăciunelu de Jos cu grupul Allegrino, Alexia Trif, Răzvan Schiau şi Iulia Ignat
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.