blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Economie » Compania Jidvei a înregistrat în 2017 vânzări cu 13% mai mari față de anul anterior

Compania Jidvei a înregistrat în 2017 vânzări cu 13% mai mari față de anul anterior

Publicat în 06.02.2018 la ora 18:32

Oficialii companiei Jidvei au precizat că segmentul premium şi superpremium, cu gamele Mysterium şi Owner’s Choice (vinurile Ana şi Maria), au avut cea mai mare creştere, respectiv cu 30% faţă de anul anterior.

În ceea ce priveşte vinul bag-in-box, Jidvei a vândut, în anul 2017, peste 1 milion de litri. „Aceste creşteri au fost posibile datorită progresului constant şi semnificativ în îmbunătăţirea calităţii produselor noastre, acesta fiind de altfel principalul obiectiv al grupului nostru de firme. Mai mult, preocuparea pentru diversificare şi inovare ne-au făcut ca, în anul 2017, să adăugam în portofoliu două produse noi: vinul roze din Gama Tradiţional şi vinul roze Mysterium Magnum.

În prezent, portofoliul de produse cuprinde, pe lângă vinurile liniştite, vinuri spumante, vinars şi must, Jidvei fiind producătorul cu cea mai diversificată gamă de produse din România”, a declarat Cristian Șaitariu, director General Jidvei.

Anul trecut, recoltarea s-a desfăşurat în perioada 5 septembrie – 9 octombrie, fiind implicaţi 1.100 de oameni pentru culesul manual şi 13 combine pentru culesul mecanizat. În total, din podgoria Târnave, ce se întinde pe o suprafaţă de peste 2.500 ha de viţă-de-vie, s-au recoltat peste 22 milioane kg de struguri. Din această producţie de struguri se estimează obţinerea a aproximativ 17 milioane de litri de vin.

sursa: capital.ro

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 148 ori

Compania Jidvei a înregistrat în 2017 vânzări cu 13% mai mari față de anul anterior
Apreciază acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.