blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Societate » Monden » Comedia va fi tema Balului Bobocilor 2015 de la Liceul Tehnologic ”Ștefan Manciulea” din Blaj, iar Stan și Bran personajele principale

Comedia va fi tema Balului Bobocilor 2015 de la Liceul Tehnologic ”Ștefan Manciulea” din Blaj, iar Stan și Bran personajele principale

Publicat în 19.11.2015 la ora 11:29

stefan-manciulea-blaj-boboci-2015Mâine, 20 noiembrie 2015, cu începere de la ora 18.00, are loc Balul Bobocilor organizat de elevii Liceului Tehnologic “Ștefan Manciulea” din Blaj iar locația aleasă este Centrul Cultural „Iacob Mureșianu. Cu acest prilej, organizatorii doresc să mulțumească Primăriei Municipiului Blaj pentru sprijinul acordat.

Tema evenimentului este ”Comedia”, având în prim-plan pe cunoscutele personaje Stan și Bran. Atmosfera va fi întreținută de o serie de momente amuzante, dansuri, premii, tombole, interpretări. Nu vor lipsi probele de prezentare, cultură generală, îndemânare, dans, etc. Pentru cei prezenți organizatorii au pregătit mai multe surprize, pe care le vor dezvălui în timpul balului.

Ca și în anul anterior, pagina de Facebook a școlii permite votarea celui mai popular boboc. Univesitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia va oferi un premiu special câștigătorilor marelui titlu, la fel ca în ediția trecută.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 169 ori

5.0
01

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.