blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știrea Ta » Circulație îngreunată pe strada Andrei Mureșanu din Blaj de un autoturism „abandonat” de proprietar, de peste un an

Circulație îngreunată pe strada Andrei Mureșanu din Blaj de un autoturism „abandonat” de proprietar, de peste un an

Publicat în 19.02.2019 la ora 17:35

Cu toate că Politistii Locali din Blaj ar trebui să se autosesizeze și să-i înștințeze pe proprietarii autovehiculelor abandonate, de cel putin un an, pe domeniul public, să ia măsuri și să-și mute autoturismul, iar mai apoi dacă proprietarii nu fac nimic, să-i sancționeze cu amendă, se pare că pe strada Andrei Mureșanu acest lucru este trecut cu vederea.

Un autoturism Ford KA zace abandonat, pe marginea străzii Andrei Mureșanu, de peste un an de zile punând probleme atât celor care trec pe acolo cât și celor care își  caută un loc de parcare.

O cititoare a blajinfo.ro ne-a trimis următoarele rânduri: Bună ziua. Pe strada Andrei Mureșanu, cea cu sens unic dintre blocuri, există un autoturism Ford KA abandonat de cel puțin un an de zile. Are numere de înmatriculare de Cluj și este avariat. Știu ca în oraș nu sunt locuri de parcare cu plata, dar aceasta mașina ocupă un loc degeaba, iar eu sau vecinii mei de cele mai multe ori nu avem loc de parcare. Sper ca cineva din administrația locală să citească aceste rânduri și să aplice prevederile legislative în vigoare cu privire la ridicarea autoturismelor fără stăpân sau a celor abandonate pe domeniul public.”

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 858 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.