blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » CIL Blaj a reluat antrenamentele, iar mâine va disputa o partidă amicală în compania celor de la Industria Galda de Jos

CIL Blaj a reluat antrenamentele, iar mâine va disputa o partidă amicală în compania celor de la Industria Galda de Jos

Publicat în 20.07.2018 la ora 16:23

Miercuri, 18 iulie 2018, CIL Blaj a reluat antrenamentele, la prima ședință de pregătire a formației din “Mica Romă” fiind prezenți 20 de jucători.

Echipa blăjeană și-a stabilit programul jocurilor de verificare, după cum urmează: Industria Galda de Jos (21 iulie, mâine, în deplasare), Viitorul Spicul Daia Română (29 iulie și 5 august), Arieșul Turda (4 august), Voința Stremț (12 august) și Viitorul Biia (19 august).

“Deocamdată niciun jucător nu a părăsit echipa, suntem în discuție cu încă trei-patru fotbaliști, plus câțiva juniori de la A1”, a precizat președintele Augustin Damian, printre țintele Blajului fiind câțiva jucători interesanți din Liga a IV-a.

Gruparea găldeană, adversarul din acest amical, traversează anumite probleme de lot, urmând să absenteze din diverse motive (concedii, plecări în străinătate), S. Mureșan (care a anunțat că nu se mai prezintă), Vonya, Rodean, Bedelean sau R. Trif.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 66 ori

CIL Blaj a reluat antrenamentele, iar mâine va disputa o partidă amicală în compania celor de la Industria Galda de Jos
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.