blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Sport » CIL Blaj a pierdut categoric, scor 4-0 (2-0), partida de verificare diputată împotriva mult mai puternicei Industria Galda

CIL Blaj a pierdut categoric, scor 4-0 (2-0), partida de verificare diputată împotriva mult mai puternicei Industria Galda

Publicat în 04.02.2017 la ora 18:50

Astăzi, într-o partidă amicală, CIL Blaj  a fost învinsă categoric de Industria Galda de Jos, scor 0-4 (0-2). Divizionara terță obține astfel cea de-a doua victorie concludentă din perioada de pregătire, după ce în primul amical a învins cu nu mai puțin de 10-0 pe FC Viitorul „Mihai Georgescu” Cluj, o altă echipă de Liga a IV-a.

Este al doilea joc de verificare în care elevii lui Paul Ciucă nu au primit gol. Starea terenului (pe „CIL”) a fost una la limita impracticabilului, la un moment dat vizitatorii intenționând să renunța la acest joc de verificare.

În minutul 20 R. David a deschis scorul, cu capul la centrarea lui Weiner, fiind majorat de Cernea (31) – la o acțiunea a lui Frențiu. La reluare au mai punctat, din postura de rezerve, Baghiu (55) – pătrundere și șut la colțul lung și Cioară (87) – șut de la 18 metri.

Nu vor rămâne în lot Al. Iaiduc și Indrieș, din diverse motive. În schimb, dorim să-l păstrăm în efectiv pe Weiner, sper să-și rezolve actee cu Șurianu Sebeș”, a declarat Paul Ciucă.

În săptămâna viitoare, două partide în deplasare, miercuri cu Viitorul Sîntimbru (ora 16.00) și sâmbătă, cu „U” Cluj (ora 12.00).

Au evoluat formațiile: • CIL Blaj: R. Damian – Ciugudean, Pintea, Ioo, Borșoi, Tulea, Moldovan, Bucur, Șerban, Comănici, Manta; au mai intrat Crăciun, Ursu, Dobîrtă, Anușcă, Suciu, Plăcintar, Cioancă, Sabău.

• Industria Galda: Iancău – Olar, Haiduc, Cioplîntă, Boancă – Frențiu, D. Lupșan, Cernea,Weiner – S. Mureșan, R. David; au mai intrat Rodean, Vonya, Al. Man, Cioară, G. Goronea, Costea, Baghiu, Al. Haiduc, D. Popa (CSȘ Blaj); absenți Indrieș (s-a renunțat), Căt. Ștef, P. Man. Antrenor Paul Ciucă.

Gligor UDREA

Acest articol a fost citit de: 60 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.