blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Actualitate » Cei trei hoți care au terorizat Blajul au fost arestați preventiv pentru 30 de zile

Cei trei hoți care au terorizat Blajul au fost arestați preventiv pentru 30 de zile

Publicat în 14.01.2019 la ora 17:54

Judecătoria Blaj a admis propunerea Parchetului şi a hotărât arestarea preventivă a celor trei bărbaţi cercetaţi pentru zece fapte de furt sau tentative de furt. Oniţă Adam Călin, Muntean Alin Dumitru şi Muntean Sorin, cu vârste de 20, 31 şi 43 de ani, vor petrece următoarele 30 de zile după gratii.

”În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în perioada mai – decembrie 2018, ar fi pătruns, prin efracţie, în locuinţe, case în construcţie şi într-o societate comercială şi ar fi sustras bunuri în valoare totală de 86.000 lei, între care bijuterii, articole vestimentare, scule electrice, produse electrocasnice, obiecte de artizanat, o armă din categoria celor neletale dar şi un autoturism pe care l-ar fi folosit la săvârşirea unuia dintre furturi, iar ulterior l-ar fi abandonat”, au precizat reprezentanţii IPJ Alba.

Muntean Alin Dumitru mai este cercetat şi pentru conducerea pe drumurile publice ale unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. O parte din bunurile sustrase ar fi fost valorificate de către cei trei inculpaţi, în pieţe şi talciocuri din judeţul Alba.

Oniţă Adam Călin mai este trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, victima acestuia fiind o femeie. În urma percheziţiilor ce au avut loc la domiciliile acestora, poliţiştii au descoperit o parte din bunurile furate.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 799 ori

Cei trei hoți care au terorizat Blajul au fost arestați preventiv pentru 30 de zile
1.5 (30%) 2 vote[s]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.