blajinfo, stiri blaj, informatii blaj

Acasă » Știri din zonă » Ce doi tineri care au ucis cu bestialitate o femeie din Biia, în timp ce încercau s-o violeze, prezentaţi Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă

Ce doi tineri care au ucis cu bestialitate o femeie din Biia, în timp ce încercau s-o violeze, prezentaţi Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă

Publicat în 20.01.2017 la ora 17:24

Doi tineri, ambii de 19 ani, din Biia, care, în seara zilei de duminică, 15 ianuarie 2017, ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu o femeie în vârstă de 55 de ani, din aceeași localitate pe care, încercând să o violeze, au legat-o de mâini şi au agresat-o, provocându-i leziuni care au cauzat decesul, au fost prezentați, astăzi, Tribunalului Alba, cu propune de arestare preventivă.

Poliţia a fost sesizată, în după-amiaza zilei de 19.01.2017, cu privire la faptul că victima a fost găsită în locuinţa sa,  decedată, legată la mâini şi parţial dezbrăcată. În urma investigaţiilor efectuat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale,  criminalişti, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj şi ai Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei, sub coordonarea procurorului criminalist, la scurt timp de la sesizarea faptei, s-a reușit identificarea persoanelor bănuite de comiterea ei.

Este vorba de doi tineri, G.M.A. şi F.G.A, ambii de 19 ani, din Biia, care, în seara zilei de 15 ianuarie 2017 ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu victima. Ulterior ar fi încercat să o violeze, legând-o de mâini şi au agresat-o, provocându-i leziuni care au cauzat decesul. Înainte de a părăsi locuinţa victimei, cei doi tineri ar fi sustras un telefon mobil.

Aceștia au fost reţinuţi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba sub aspectul comiterii infracțiunilor de omor calificat, tentativă de viol şi furt calificat, și au fost prezentați Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă.

Facebook 

Acest articol a fost citit de: 1253 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.